« Terug

Zonwering op maat? Rolluik op maat? Met onze eigen productielijn kan het allemaal!

Steenoven_Eigen-productie-Blog-3.jpg17 dec

Ben je op zoek naar jouw ideale zonwering of rolluik, maar je ziet zoveel producten dat je het niet weet wat bij jou past? Bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven hebben we een eigen productielijn. Het voordeel hiervan is dat we producten op maat vervaardigen en vrijwel alles kunnen maken waar jij behoefte aan hebt. Samen creëren we voor jou binnenshuis en buitenshuis de perfecte ambiance. In dit blog kun je alvast kennismaken met een aantal mooie producten. Zowel voor bedrijven als particulieren.  

Screens

Heb je behoefte aan een product dat nauwelijks ruimte inneemt en voor optimale zonwering zorgt? Met screens heb je zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur in huis. Onze eigen productie lijn beschikt over 2 merken: Trado en Mondo. Trado is een instapmodel met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Het is dé voorloper van verticale zonwering. Mondo is een ritsgeleide screen. De voordelen hiervan zijn dat dit screen zeer windvast is en insecten werend. Extra veel comfort dus!

Een terrasoverkapping hoeft echt niet zo duur te zijn.

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

Terrasoverkapping

Onze producten bevorderen niet alleen het leven in huis, maar ook daarbuiten. Met onze terrasoverkappingen Square en Fuera kun je bijvoorbeeld gerust buiten blijven zitten als het regent. Zo vervaagt de grens tussen je woonkamer en je tuin of dakterras. Het dak van Square is leverbaar met glas, opaal polycarbonaat platen en zelfs met verticale zonwering. Zo kun je de wind buitenhouden en ook als het kouder wordt buiten blijven zitten.

De Fuera is van een ander soort aluminium gemaakt maar biedt dezelfde mogelijkheden. Deze terrasoverkapping is er speciaal voor mensen met een wat kleiner budget. Een terrasoverkapping hoeft echt niet zo duur te zijn.

Zonnescherm op maat

Voor een zonnescherm op maat kun je uiteraard ook bij ons terecht. De Sivilla is een oerdegelijk knikarmschem dat perfect sluit, dankzij het unieke oploopsysteem met wieltjes. Het scherm is uiterst duurzaam dankzij de toepassing van hoogwaardige materialen. Bovendien heeft de Sivilla een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Daarnaast hebben we de kwalitatief hoogwaardige Colorado en de Montana XL en een zonnescherm dat is ontworpen door de beroemde Nederlandse ontwerper Jan des Bouvrie: de Boston. De Boston heeft een uniek design, dat bestaat uit een minimalistische vormgeving. Het doek wordt volledig beschermd door een cassette die op stijlvolle wijze aan de gevel zit bevestigd.

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is ideaal als je geen balkon of tuin hebt, wat vaak het geval is bij een kantoor. Ons uitvalscherm Arizona heeft een volledig gesloten cassette in een uniek halfrond design. Hierdoor blijft het doek, dat werkelijk in iedere kleur verkrijgbaar is, langer mooi. Uitvalscherm Florida heeft een cassette die in vierkante vorm leverbaar is. Het uitvalscherm is hierin perfect beschermd. Optioneel kun je gaan voor sterke windvaste armen, om slijtage tegen te gaan. Beide zonneschermen hebben een variabele uitvalshoek, zodat je het scherm in de jouw ideale stand kunt zetten.

Rolluik op maat

Naast de bovengenoemde producten kun je bij ons terecht voor een rolluik op maat. Ook wel bekend onder de merknaam Alulux. Onze rolluiken zijn energie besparend, werken isolerend, zijn inbraakwerend, bieden je privacy, zijn geluiddempend, zonwerend en ga zo maar door. De voordelen van een rolluik dragen enorm bij aan het comfort van jouw leef- of werkomgeving.

Maak een afspraak met onze zonweringsadviseur!

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom? Onze zonweringsadviseur zal ervoor zorgen dat je de producten kunt beleven alsof je thuis bent.

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

« Terug

Scroll naar boven