« Terug

Dit wist je nog niet over onze eigen productielijn

Steenoven_Eigen-productie-Blog-5.jpg17 dec

Als een van de weinigen in Nederland beschikken we bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven over een eigen productielijn. Waarom wilden we zelf zonweringsproducten maken? En wat zijn de voordelen hiervan voor de klant en onszelf? Zonweringproducent Michael Hersmis legt het uit.

Onafhankelijke speler

“IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven wil een onafhankelijke speler binnen de zonweringbranche zijn. Wij vinden het onwenselijk om te wachten op leveranciers, met als gevolg dat de klant ook moet wachten. Daarom hebben we een eigen productielijn opgezet en de fabrikantsrol op ons genomen. Bovendien kopen we altijd in een keer een hele partij onderdelen in, waardoor we alles op voorraad hebben. Wil je bij wijze van spreken nu een rolluik op maat? Dan kan dat binnen een week geregeld zijn.”

Onze designers en productiemedewerkers hebben de mogelijkheid producten te bestuderen en te verbeteren, zodat het nog beter aansluit bij de wensen van onze klanten.

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

Ontwikkeling producten

“Verder zijn we heel flexibel. We werken ook met A-merken, maar als ons assortiment hierin niet afdoende is, dan ontwikkelen we een eigen product. Dankzij onze fabriek zijn we in staat om maatwerk te leveren en producten door te ontwikkelen. Onze designers en productiemedewerkers hebben namelijk de mogelijkheid een product te bestuderen en te verbeteren, zodat het nog beter aansluit bij de wensen van onze klanten.

Zo hebben we voor een school in Oirschot kindvriendelijke zonwering gemaakt. Het is erg gevaarlijk als kinderen met hun handjes bij de geleiders kunnen komen. Hier zijn we op ingesprongen door een matrijs te maken waar kinderen zich niet aan kunnen bezeren. We hoefden dus niet te wachten totdat een andere fabrikant met een oplossing kwam en konden de klant goed van dienst zijn.”

Zonwering op maat

“Dankzij onze eigen productielijn kunnen we eveneens producten aanbieden aan mensen met een begrensd budget. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we iedereen die zonwering op maat wil van dienst kunnen zijn. Ook deze voordelige producten zijn betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en vakkundig vervaardigd. Wij zullen nooit downgraden om de marge te vergroten. Wat we beloven doen we ook.”

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

« Terug

Scroll naar boven