« Terug

Zonnescherm of raamdecoratie op maat? Zo gaan we te werk

Steenoven_Eigen-productie-Blog-11.jpg17 dec

Een totaaloplossing. Dat willen we onze klanten bieden. Hoe we dat doen? Door servicegericht, flexibel en proactief te werken. We hebben een eigen productielijn waardoor we iedere klant kunnen bedienen. Ook jij zult meer dan tevreden zijn als de zonwering eenmaal is geïnstalleerd in je huis of bedrijf.

Raamdecoratie op maat

Ben je op zoek naar een zonnescherm of raamdecoratie op maat? Dan zullen we gezamenlijk op zoek gaan naar jouw behoeften op gebied van comfort en stijl. Allereerst willen we graag persoonlijk kennis met je maken. Daarom nodigen we je van harte uit in onze showroom, waar je onze producten optimaal kunt beleven. “Ik probeer altijd nauwkeurig na te gaan wat de behoeften zijn van de klant, zodat we een product kunnen leveren dat perfect bij hem of haar past”, aldus Jaco Raaijmakers, zonweringadviseur bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven.

Wij willen dat een klant jarenlang kan genieten van zijn zonwering en doen er alles aan dit te realiseren.

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

Systeem bouwen

Is de order eenmaal ingevoerd? Dan wordt eerst het doek besteld. Doorgaans is dit in 10 dagen bij ons binnen. Vervolgens gaan onze productiemedewerkers aan de slag het systeem te bouwen. De bediening van het systeem kan zo eenvoudig en luxe zijn als je maar wilt: van handbediening tot een bedieningsapp op je smartphone waarmee je op afstand de stand van de zonwering kunt reguleren. Bijna alles is mogelijk.  

Montage en aftersales

Zodra je zonweringsproduct vervaardigd is en aan al je eisen voldoet, zullen we een geschikt moment afspreken voor de montage. Als de zonwering eenmaal is geïnstalleerd eindigt ons contact niet. Jaco: “Voor ons is goede aftersales heel belangrijk. Wij willen dat een klant jarenlang kan genieten van zijn zonwering en doen er alles aan dit te realiseren.”

Meer weten?

Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je meer weten over onze producten? Je kunt contact opnemen via het invulformulier op de website, door te mailen of door te bellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom onze showroom te bezoeken. De koffie staat klaar!

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

« Terug

Scroll naar boven