« Terug

Benieuwd naar ons zonweringsontdekkingscentrum?

Steenoven_Eigen-productie-Blog-18.jpg17 dec

Als je meer wilt weten over zonwering, is de showroom van IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven voor jouw de plek waar je moet zijn. In dit zonweringsontdekkingscentrum lopen adviseurs rond die je alles kunnen vertellen over zowel onze eigen productie, als alle A-merken (Weinor, Brustor, Deponti, Ittalum, Luxaflex). Je kunt er buitenzonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken en diverse andere producten beleven. Bovendien hangt er een geweldige ambiance in de showroom. Je zult je helemaal in je element voelen!

Zonwering beleven alsof je thuis bent

Wij verkopen zonwering door heel Nederland, maar zelf bevinden we ons in Dongen in Noord-Brabant. Zowel de showroom als de fabriek waar wij onze eigen productielijn vervaardigen, kun je hier vinden. “De meeste klanten worden overrompeld door de diversiteit aan producten die ze hier aantreffen. Bovendien staan ze hier allemaal op ware grootte opgesteld”, aldus Jaco Raaijmakers. “Ik laat klanten onder de zonwering zitten, de verlichtingsmogelijkheden zien, de bedieningsmogelijkheden uitproberen: ze kunnen de zonwering beleven alsof ze thuis zijn.”

Een klant zal hier altijd iets kopen waar hij helemaal achterstaat!

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

De beste oplossing

“Als zonweringsadviseur is het niet alleen mijn taak om de zonweringsproducten te laten zien. Ik luister ook aandachtig naar de klant en probeer eruit te filteren wat nu echt zijn behoeften zijn. Vaak weten klanten niet exact wat voor eigenschappen de producten hebben. Ook onderzoek ik wat financieel haalbaar is voor de klant, want we hebben werkelijk voor ieder budget een passende oplossing, van bijstandsmoeders tot aan miljonairs. Naar aanleiding van antwoorden die ik krijg kom ik voor hen met de beste oplossing. Een klant zal hier altijd iets kopen waar hij helemaal achterstaat!”

Onze zonwering bekijken?

Ben je benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Kom dan vooral langs. Je kunt ook gerust je kinderen meenemen. We hebben speciaal een speelhoek voor hen ingericht. Over parkeren hoef je je eveneens geen zorgen te maken, we beschikken over een groot parkeer terrein, inclusief elektrische laadpalen. We zijn dagelijks open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Als je in de avond wilt afspreken kun je met ons een afspraak maken.

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

« Terug

Scroll naar boven