« Terug

25% korting op Luxaflex bij IN- ‘N OUTDOOR Van Steenoven

rolgordijnen-1-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg05 feb

Genieten van uw binnen- en buitenruimtes: dat vinden we belangrijk bij IN- ‘N OUTDOOR Van Steenoven. Daarom zijn we erg blij om u te vertellen dat we een korting van 25% op alle Luxaflex* producten hanteren tot en met voorjaar/zomer 2020. De korting geldt op binnenzonwering producten van Luxaflex, zoals bijvoorbeeld rolgordijnen en jaloezieën. 

“Optimaal van de zon genieten met Luxaflex.”

Houd u van het inrichten van uw huis? U heeft veel opties met Luxaflex producten. Indien u graag advies van ons wilt is dat ook een optie: onze specialisten geven u graag advies.

25% korting op Luxaflex rolgordijnen en jaloezieën

Voor elke interieur en stijl hebben we een passende Luxaflex oplossing. Houd u ervan om een lichte, frisse woning te hebben, kies dan voor lichte materialen die veel licht doorlaten. Wanneer u juist gezellige hoekjes wilt creëren kunt u kiezen voor warme kleuren en materialen. Juist een strak design of klassiek? We adviseren u graag in de showroom!

horizontale-jaloezieën-1-luxaflex-inspiratie-in-n-outdoor.jpg

25% korting op alle Luxaflex producten

Welk Luxaflex product heeft uw voorkeur? Indien u al een idee heeft helpen we u graag verder in de showroom: wilt u bijvoorbeeld nog een aantal kleuren en materialen vergelijken? Indien u nog geen vast plan heeft nodigen we u ook uit om langs te komen in de showroom! We kunnen u helpen met Luxaflex producten voor binnen- en buitenzonwering. Bekijk anders ook de inspiratiepagina op onze website.

Afspraak maken

* De korting geldt bij het zelf opmeten en monteren van de Luxaflex producten.

« Terug

Scroll naar boven