BRUSTOR OUTDOOR LIVING ACTIE! Ontvang nu 10% korting op de modellen B200, B200XL en B300! De actie geldt voor de module, inbouw screens en ledverlichting. Daarnaast krijgt u tijdens deze actieperiode bij alle knikarmschermen een GRATIS MOTOR CADEAU!

Bekijk hier alle informatie over de actie en neem bij vragen contact met ons op!

  • Lees leuke artikelen
  • Blijf up-to-date
  • De nieuwste trends
  • Altijd de laatste updates

« Terug

Geniet van het buitenleven!

Brustor LED strip structuur 1.JPG27 apr

Bij IN- ‘N OUTDOOR van Steenoven vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Hiervoor hebben we verschillende terrasoverkappingen van verschillende merken bij ons in het assortiment. We maken ook producten in onze eigen fabriek. 

Altijd comfortabel onder een terrasoverkapping

Zit u in de zomer bijvoorbeeld graag tot laat in de avond buiten? Of zit u graag met ook wat minder goed weer in de tuin? Dan past een terrasoverkapping goed bij uw wensen. Met een terrasoverkapping verlengt u uw woonruimte en geniet u optimaal van het buitenleven. 

Weinor terazza buitenleven IN N OUTDOOR van Steenoven.jpg

“Met slechter weer alsnog droog buiten zitten!”

Maak een gezellige tuinkamer zoals Itallum hier heeft verzorgd. Door de keuze van de materialen voor de overkapping maakt u de overkapping precies in uw stijl.

tuinkamer - ittalum buitenleven IN N OUTDOOR van Steenoven.jpg

Of bent u op zoek naar een op-en-top luxueuze uitstraling voor uw buitenruimte? Bekijk dan eens de opties van lamellendaken, zoals deze van Brustor:

Brustor B-200 white Elegance Greece LED strip structuur buitenleven IN N OUTDOOR van Steenoven.jpg

Wilt u voor uw eigen tuin eens sparren of naar nog meer voorbeelden kijken? Maak dan een afspraak bij onze showroom. We helpen u graag!

Afspraak maken ▸

« Terug

Scroll naar boven