Onze eigen productie

Zonwering koop je voor de lange termijn. Daarom moet het een product zijn dat volledig aansluit op al je wensen. Mede dankzij onze eigen productie hebben we voor iedereen een mooie oplossing op maat. Welke producten maken we? Waarom kunnen wij het hele jaar door zonwering installeren? Waarom heb je bij ons niet te maken met lange levertijden? Wat heeft onze showroom je te bieden? Je kunt het allemaal lezen in onze blogs.

Zonwering op maat voor ieder budget

Iedereen wil comfortabel wonen. Voor ieder huishouden is een goede zonweringsvoorziening dus belangrijk. Dat weten we bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven. Daarom hebben we voor elk budget een passende oplossing. De A-merken Weinor, Brustor Ittalum, Luxaflex en Deponti voor mensen die een op en top luxe product willen en onze eigen productie. Deze is er onder andere voor mensen die ook zonwering op maat willen, maar een kleiner budget hebben. Onze eigen productie doet zeker niet onder voor de A-merken. Deze zonweringsproducten zijn stijlvol, gebruiksvriendelijk en van de allerhoogste kwaliteit.

Zonwering op maat? Rolluik op maat? Met onze eigen productielijn kan het allemaal!

Ben je op zoek naar jouw ideale zonwering of rolluik, maar je ziet zoveel producten dat je het niet weet wat bij jou past? Bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven hebben we een eigen productielijn. Het voordeel hiervan is dat we producten op maat vervaardigen en vrijwel alles kunnen maken waar jij behoefte aan hebt. Samen creëren we voor jou binnenshuis en buitenshuis de perfecte ambiance. In dit blog kun je alvast kennismaken met een aantal mooie producten. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Maak een afspraak

"We zijn van niemand afhankelijk en hebben zelf voor 100 procent de regie."

Jaco Raaijmakers

"Een terrasoverkapping hoeft echt niet zo duur te zijn."

Jaco Raaijmakers

"Wij willen dat een klant jarenlang kan genieten van zijn zonwering en doen er alles aan dit te realiseren."

Jaco Raaijmakers

“Onze designers en productiemedewerkers hebben de mogelijkheid producten te bestuderen en te verbeteren, zodat het nog beter aansluit bij de wensen van onze klanten.”

Wil je de zonwering bekijken en uitproberen in onze showroom?

Onze eigen productie

Dit wist je nog niet over onze eigen productielijn

Als een van de weinigen in Nederland beschikken we bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven over een eigen productielijn. Waarom wilden we zelf zonweringsproducten maken? En wat zijn de voordelen hiervan voor de klant en onszelf? Zonweringproducent Michael Hersmis legt het uit.

Zonnescherm of raamdecoratie op maat? Zo gaan we te werk

Een totaaloplossing. Dat willen we onze klanten bieden. Hoe we dat doen? Door servicegericht, flexibel en proactief te werken. We hebben een eigen productielijn waardoor we iedere klant kunnen bedienen. Ook jij zult meer dan tevreden zijn als de zonwering eenmaal is geïnstalleerd in je huis of bedrijf.

Daarom werken wij niet seizoensgebonden

Het is lente. Het zonnetje schijnt hinderlijk fel in je ogen als je aan je bureau zit te werken. Reden? Je hebt geen zonnescherm. Had je in de herfst maar zonwering besteld, denk je spijtig. Meer mensen lopen waarschijnlijk tegen hetzelfde probleem aan nu het zonnetje vaker schijnt. Er zal vast een maandenlange levertijd zijn bij de zonweringsleveranciers omdat ze onvoldoende voorraad hebben.

Benieuwd naar ons zonweringsontdekkingscentrum?

Als je meer wilt weten over zonwering, is de showroom van IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven voor jouw de plek waar je moet zijn. In dit zonweringsontdekkingscentrum lopen adviseurs rond die je alles kunnen vertellen over zowel onze eigen productie, als alle A-merken (Weinor, Brustor, Deponti, Ittalum, Luxaflex). Je kunt er buitenzonwering, terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken en diverse andere producten beleven. Bovendien hangt er een geweldige ambiance in de showroom. Je zult je helemaal in je element voelen!

Maak een afspraak

"Geweldige zaak voor de mooiste rolluiken en zonweringen,altijd topkwaliteit en prima service ,heel betaalbaar en ruime keus."

- Richard Welgraven

"Een van de beste zonwering bedrijven inde regio/provincie voor zowel binnen/buiten als overkappingen voor zowel particulieren als zakelijke project markt."

- Ruud Dingemans

"Heel snelle oplossing indien je een probleem hebt, nette en vakkundige mensen."

- Kees

  • Zonwering die aansluit op al je wensen
  • Maatwerk oplossingen

Benieuwd naar ons zonweringsontdekkingscentrum?

Steenoven_Eigen-productie-Blog-18.jpg17 dec Als je meer wilt weten over zonwering, is de showroom van IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven voor jouw de plek waar je moet zijn. In dit zonweringsontdekkingscentrum lopen adviseurs rond die je alles ... lees verder

Daarom werken wij niet seizoensgebonden

Steenoven_Eigen-productie-Blog-2.jpg17 dec Het is lente. Het zonnetje schijnt hinderlijk fel in je ogen als je aan je bureau zit te werken. Reden? Je hebt geen zonnescherm. Had je in de herfst maar zonwering besteld, denk je spijtig. Meer ... lees verder

Zonnescherm of raamdecoratie op maat? Zo gaan we te werk

Steenoven_Eigen-productie-Blog-11.jpg17 dec Een totaaloplossing. Dat willen we onze klanten bieden. Hoe we dat doen? Door servicegericht, flexibel en proactief te werken. We hebben een eigen productielijn waardoor we iedere klant kunnen ... lees verder

Dit wist je nog niet over onze eigen productielijn

Steenoven_Eigen-productie-Blog-5.jpg17 dec Als een van de weinigen in Nederland beschikken we bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven over een eigen productielijn. Waarom wilden we zelf zonweringsproducten maken? En wat zijn de voordelen hiervan ... lees verder

Zonwering op maat? Rolluik op maat? Met onze eigen productielijn kan het allemaal!

Steenoven_Eigen-productie-Blog-3.jpg17 dec Ben je op zoek naar jouw ideale zonwering of rolluik, maar je ziet zoveel producten dat je het niet weet wat bij jou past? Bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven hebben we een eigen productielijn. Het ... lees verder

Zonwering op maat voor ieder budget

Steenoven_Eigen-productie-Blog-6.jpg13 dec Iedereen wil comfortabel wonen. Voor ieder huishouden is een goede zonweringsvoorziening dus belangrijk. Dat weten we bij IN- 'N OUTDOOR Van Steenoven. Daarom hebben we voor elk budget een ... lees verder
Scroll naar boven