Showroom

Behoefte aan inspiratie voor zonwering en terrasoverkappingen? Kom dan vooral naar onze showroom, want u kijkt hier uw ogen uit. We hebben de showroom zo ruim mogelijk opgezet, zodat we al onze producten en die van diverse A-merken op ware grootte kunnen presenteren. Het is een ontdekkingscentrum met een geweldige ambiance waar u zonwering en terrasoverkappingen van dichtbij kunt bestuderen en ervaren. Eronder staan, zitten en verschillende bedieningsmogelijkheden uitproberen: het kan allemaal. Beleef onze producten, alsof u thuis bent!

Professioneel advies

Voor aanschaf van de juiste zonwering is veel kennis en ervaring nodig. Daarom geven onze vakkundige medewerkers u graag professioneel advies. Door het stellen van specifieke vragen, komen ze erachter waar u behoefte aan heeft. Ze hebben zelf jarenlang gemonteerd, waardoor ze uw situatie uitstekend kunnen beoordelen en u gegarandeerd de juiste oplossing bieden. Ook kunt u uitgebreid kennismaken met de merken Weinor, Ittalum, Brustor en Luxaflex.

Onze showroom bevindt zich in De Slof 8 in Dongen en is van maandag tot en met vrijdag open van 9:00 tot 17:00 zaterdag van 10:00 tot 16:00. Er is voldoende gratis parkeerruimte. Bovendien beschikken we over een elektrische laadpaal, voor de elektrische rijders onder ons. Neem gerust uw kinderen mee naar de showroom. Voor hen hebben we speciaal een speelhoek ingericht, zodat u zich in alle rust kunt oriënteren.

Heeft u geen gelegenheid overdag langs te komen? Geen probleem. In de avonduren zijn we open op afspraak.  

Meer informatie

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie dan wij op onze website kunnen vertellen? Maak dan een afspraak of neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen wij voor ú betekenen?

vraag hier uw offerte aan ▸
Scroll naar boven