Home ›› Vakantie Thuis Doorbrengen

Vakantie thuis doorbrengen? Wij creëren een paradijs voor u

De vakantie thuis doorbrengen. Voor de meeste Nederlanders zit er dit jaar niets anders op. Velen moesten hun vakantie annuleren vanwege het coronavirus. Heel vervelend. IN- ’N OUTDOOR van Steenhoven vindt dat iedereen een fijne, ontspannen vakantie verdient op een mooie plek. Maak van uw tuin, terras of balkon een prettig verblijf. Zo krijgt u thuis ook een vakantiegevoel en voelt het na afloop alsof u niets hebt gemist. Met de producten van IN- ’N OUTDOOR van Steenhoven wordt uw buitenruimte een paradijs.

Bezoek onze showroom

Juist nu veel mensen hun vakantie thuis doorbrengen hebben wij besloten de showroom open te houden. Uiteraard volgens de strikte regels van het RIVM. Dit houdt in dat u een speciale 1-op-1-afspraak maakt met een van onze verkoopadviseurs. Ook werken onze monteurs op locatie uiterst veilig.

vakantie thuis doorbrengen van steenoven
maak een afspraak ▸

Onze showroom is een heus ontdekkingscentrum op gebied van zonwering en terrasoverkappingen. De verkoopmedewerker vertelt u alles over de verschillende merken en bedieningsmogelijkheden. Ook kunt u alle producten op ware grootte bestuderen en ervaren. Zo beleeft u onze producten alsof u thuis bent. U krijgt een goed beeld van hoe uw vakantie thuis eruit zal zien.
Wij leveren zowel producten van A-merken als van onze eigen productie. Zo bieden we iedere consument het beste plaatje. Iedereen mag genieten van de functionaliteiten van zonwering. Zeker nu we thuiszitten tijdens de vakantie.

Vakantie thuis doorbrengen met IN- ’N OUTDOOR producten

Zon, regen, wind: alles komt voorbij in de Nederlandse zomers. Ons klimaat is wisselvallig. Als we onze vakantie thuis doorbrengen is het van belang onszelf hier goed op voor te bereiden. Terrasoverkappingen, lamellendaken en knikarmschermen bieden hierin een uitkomst. Als u graag buiten zit, maar het is net te warm, dan zorgen deze producten voor schaduw. En als er even een buitje voorbij komt zit u lekker droog.

vakantie thuis doorbrengen Van Steenoven
maak een afspraak ▸

Terrasoverkappingen bieden nog meer mogelijkheden:

  • U kunt gaan voor schuifbare (glazen) wanden en deuren, zodat u geen last heeft van de wind.
  • Daalt de buitentemperatuur? Dan kunt u terrasheaters laten installeren.  
  • Op de terrasoverkapping installeren we ook regelmatig zonwering, zodat u bij felle zonnestralen in de schaduw zit. 
  • U kunt voor een terrasoverkapping aan huis kiezen, maar ook voor een vrijstaande terrasoverkapping. Dan heeft u een extra ‘kamer’ in de tuin.

Uw terrasoverkapping wordt op deze manier een heerlijke, comfortabele tuinkamer. Onder alle weersomstandigheden zit u comfortabel buiten. Klinkt dat niet beter dan een tentje op de camping? En als we onze vakantie thuis doorbrengen moeten we daar natuurlijk een extra mooi feestje van maken. Zet een plastic zwembadje in de tuin en plaats wat meer planten en uw vakantieparadijs is compleet!

Vakantie thuis doorbrengen, advies nodig?

Meer advies over hoe u het vakantiegevoel naar uw tuin haalt? U kunt ons bereiken voor vragen via (0162) - 31 63 88 of info@van-steenoven.nl. Wilt u onze showroom bezoeken? Maak vooral een afspraak via ons contactformulier. We laten zo snel mogelijk weten wanneer de verkoopadviseur beschikbaar is. Volg ook onze nieuwspagina voor de laatste aanbiedingen.

Maak een afspraak

Scroll naar boven